Permanente make-up (pmu) wenkbrauwen, eyeliner en lippen

Wilt u er altijd verzorgd uitzien zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn, dan is permanente make-up (pmu) voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen  wellicht iets voor u.  Altijd perfect gestylde wenkbrauwen, eyeliner en lippen zelfs na zwemmen, sauna of sporten.  Permanente make-up loopt nooit uit en kan u veel tijd en ergernis besparen. 

Bij PMU worden pigmenten ingebracht in de huidlaag die direct onder de opperhuid zit.  Deze laag wordt ook wel lederhuid genoemd.  Dit lijkt op tatoeage maar bij tatoeage worden de pigmenten in een diepere huidlaag aangebracht en is daardoor, in tegenstelling tot pmu, permanent.  PMU zal na verloop van tijd vervagen.  De snelheid waarmee dat gebeurt verschilt per persoon.

Permanente make-up (pmu) wenkbrauwen (powder brows)

Perfecte wenkbrauwen met pmu permanente make up powder brows ombre brows
Permanente make up powder brows
permanente make up ombre brows

Een prachtige en sprekende oogopslag zonder elke ochtend (veel) tijd aan kwijt te zijn? Dat kan dankzij een behandeling permanente make up voor de wenkbrauwen. Ook wel bekend als PMU powder brows of ombre brows. Plan eventueel ook meteen een afspraak voor de nabehandeling waarbij de puntjes op de i worden gezet voor extra langdurig resultaat!

De PMU wordt gezet middels de powderbrows/ombrebrows-techniek. Hierbij worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment in een passende kleur. Door de ombre-overloop is het eindresultaat mooi subtiel en natuurlijk. Straal met strakke en volle ogende wenkbrauwen!

Natuurlijke pigmenten worden ingebracht tussen de eerste en tweede huidlaag. Dus niet onder de opperhuid zoals bij een gewone tatoeage! Hierdoor is het ook niet zo permanent als een tatoeage: PMU vervaagt. Afhankelijke van de methode van aanbrengen vervaagt het in twee tot vijf jaar. 

Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken kunnen we opvullen. Geniet zorgeloos van perfecte wenkbrauwen.

Voor prijzen klik hier

pmu powder brows voor de behandeling
pmu powder brows direct na de behandeling

Veilige PMU behandeling

Voor pmu behandelingen is Mooi by Wendy GGD-goedgekeurd. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permante make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiëne-richtlijnen opgesteld, en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren eens per twee jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen. Bij Mooi by Wendy bent u dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.