Vanwege drukte neem ik momenteel geen nieuwe klanten aan voor nagelbehandelingen, maar mocht je voor een speciale gelegenheid eenmalig een behandeling willen, dan is daar altijd wel een gaatje voor te vinden.

Nagels en Nailart

Bent u op zoek naar een professionele nagelstudio of nagelstylist in de omgeving Sint Anthonis, Boxmeer of Overloon? Ook daarvoor bent u bij Mooi by Wendy aan het juist adres. Als nagelstylist ben ik gespecialiseerd in de styling en verzorging van uw natuurlijke nagels. U kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld gelnagels, gellak of nailart.

Gelnagels met nailart

Gelnagels

Gelnagels worden doorgaans gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt als versteviging en/of verlenging van de natuurlijke nagels. Bij gelnagels wordt er een kant en klaar stofje op de nagels gelakt. Door middel van een UV-lamp dient het vervolgens uit te harden.

Gelnagels breken minder snel dan ander soorten kunstnagels. Ze zien er natuurlijk uit en hebben een mooi glanzend oppervlak en ook bij gelnagels zijn de mogelijkheden wat betreft kleuren en glitters eindeloos. Voor prijzen klik hier.

gelnagels
gelnagels bij nagelbijten
gelnagels

Gellak (handen en voeten)

Gellak is een combinatie van stoffen die onder een led of UV lamp moet uitharden. Deze zorgt ervoor dat de lak veel langer blijft zitten dan nagellak en steviger is. Ook droogt gellak door de lamp sneller dan gewone nagellak. De gellak verstevigt en beschermt de nagels. Prachtige kleuren,  kleurcombinaties en glitters behoren tot de mogelijkheden voor zowel handen als voeten. Voor prijzen klik hier.

prachtige glanzende gellak nagels
Gellak