Permanente make-up (pmu) wenkbrauwen en eyeliner

Wilt u er altijd verzorgd uitzien zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn, dan is permanente make-up (pmu) voor wenkbrauwen en eyeliner  wellicht iets voor u.  Altijd perfect gestylde wenkbrauwen en eyeliners zelfs na zwemmen, sauna of sporten.  Permanente make-up loopt nooit uit en kan u veel tijd en ergernis besparen. 

Bij PMU worden pigmenten ingebracht in de huidlaag die direct onder de opperhuid zit.  Deze laag wordt ook wel lederhuid genoemd.  Dit lijkt op tatoeage maar bij tatoeage worden de pigmenten in een diepere huidlaag aangebracht en is daardoor, in tegenstelling tot pmu, permanent.  PMU zal na verloop van tijd vervagen.  De snelheid waarmee dat gebeurt verschilt per persoon.

Permanente make-up (pmu) wenkbrauwen (powder brows)

Perfecte wenkbrauwen met pmu permanente make up powder brows ombre brows
Permanente make up powder brows
permanente make up ombre brows

Een prachtige en sprekende oogopslag zonder elke ochtend (veel) tijd aan kwijt te zijn? Dat kan dankzij een behandeling permanente make up voor de wenkbrauwen. Ook wel bekend als PMU powder brows of ombre brows. Plan eventueel ook meteen een afspraak voor de nabehandeling waarbij de puntjes op de i worden gezet voor extra langdurig resultaat!

De PMU wordt gezet middels de powderbrows/ombrebrows-techniek. Hierbij worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment in een passende kleur. Door de ombre-overloop is het eindresultaat mooi subtiel en natuurlijk. Straal met strakke en volle ogende wenkbrauwen!

Natuurlijke pigmenten worden ingebracht tussen de eerste en tweede huidlaag. Dus niet onder de opperhuid zoals bij een gewone tatoeage! Hierdoor is het ook niet zo permanent als een tatoeage: PMU vervaagt. Afhankelijke van de methode van aanbrengen vervaagt het in twee tot vijf jaar. 

Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken kunnen we opvullen. Geniet zorgeloos van perfecte wenkbrauwen.

Voor prijzen klik hier

pmu powder brows voor de behandeling
pmu powder brows direct na de behandeling

Veilige PMU behandeling

Voor pmu behandelingen is Mooi by Wendy GGD-goedgekeurd. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permante make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiëne-richtlijnen opgesteld, en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren eens per twee jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen. Bij Mooi by Wendy bent u dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Rated 5,0 out of 5
14 maart 2024

Ik heb een touch up gedaan van mijn wenkbrauwen. Wendy neemt echt de tijd om tot een mooi resultaat te komen. Ik ben er erg blij mee!!!

Avatar for Brenda
Brenda
Rated 5,0 out of 5
6 februari 2024

Wendy is een zeer prettige vrouw in de omgang en laat je gauw op je gemak voelen

Ze is erg professioneel en heel goed in haar vak. Ze gaat heel secuur te werk.

Ze doet alles in overleg en stemt goed op je af.

Ik raad je Wendy graag aan als je kiest om voor permanente make-up te gaan.

Avatar for Veronique
Veronique
Rated 5,0 out of 5
12 januari 2024

Wendy is een super leuke vrouw, ze is erg goed in haar werk. Ze kijkt eerst heel goed voordat ze iets doet en doet alles hun overleg. Ik ben super blij met het resultaat van mijn wenkbrauwen. Dankjewel Wendy

Avatar for Manon Collé
Manon Collé
Rated 5,0 out of 5
4 januari 2024

Vandaag geweest voor de nabehandeling voor eyeliner onder en boven

Zeer tevreden over het resultaat

Wendy is erg rustig , secuur en vakbekwaam , en tevens ook gewoon leuk !

Avatar for Ingrid
Ingrid
Rated 5,0 out of 5
15 december 2023

Ik heb pmu laten doen op bovenste en onderste oogleden.

Buiten de zeer aantrekkelijke prijs (ook via social deal) voelde het vanaf het allereerste moment heel goed. Wendy werkt heel professioneel, hygienisch, stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Het resultaat mag er echt wezen, en wat scheelt het een hoop tijd in de ochtend. Ik had dit veel eerder moeten doen-).

Al met al een dikke 10 voor Wendy!

Avatar for Marjo Naus
Marjo Naus
Rated 5,0 out of 5
8 december 2023

Vandaag voor de 1e keer bij Wendy geweest voor permanente make-up voor de wenkbrauwen. Ik was best wel wat gespannen. Maar heel prettig ontvangen en kreeg duidelijke uitleg. En Wendy nam alle tijd om de juiste vorm en kleur uit te zoeken! Ze werkt heel secuur en net zolang tot ik tevreden en blij was . Echt een aanrader. Ik kom graag bij haar terug voor nabehandeling en vervolg voor eyeliner.

Avatar for Marjo Thomassen
Marjo Thomassen
Rated 5,0 out of 5
9 mei 2023

Vandaag eyeliner bovenooglid laten zetten. Super gedaan, bijna helemaal pijnloze behandeling en Wendy stelt je op je gemak en zegt steeds wat ze gaat doen. Kom zeker nog eens terug

Avatar for Mirjam
Mirjam
Rated 5,0 out of 5
22 november 2022

Zeer nette en vakkundige behandeling. Zeer mooi en goed resultaat. Ben er erg blij mee en tevreden! Een aanrader voor iedereen . Ik kom zeker nog terug!

Avatar for Natalia
Natalia
Rated 5,0 out of 5
14 maart 2022

Blij met de Spa lijn, zelfs complimenten van de dermatoloog.

PMU en behandelingen top gedaan door Wendy, goede uitleg,adviezen, heerlijk op mn gemak!

Avatar for Lisette
Lisette
Rated 5,0 out of 5
14 maart 2022

Eerlijkgezegd was ik best wel wat gespannen of het mij wel zou staan maar ik werd direct op mijn gemak gesteld door Wendy.

Hele duidelijke uitleg en niet te vergeten het overleg hoe het moest gaan worden naar wens van de klant, maar uiteraard ook wat mooi staat bij je gezicht, qua kleur en vorm van de wenkbrauw.

Wendy is een echte vakvrouw.

Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de behandeling, waar je overigens weinig van voelt.

Een aanrader dus, ik kom zeker terug bij haar !

Avatar for Elly
Elly
Rated 5,0 out of 5
11 maart 2022

Super blij met mijn PMU wenkbrauwen! Wendy stelt je goed op je gemak, waardoor je met een fijn gevoel in de salon zit. Ze neemt de tijd om samen te kijken wat het beste bij je past en ze werkt heel nauwkeurig en secuur. De PMU behandeling is zeker aan te raden!

Avatar for Sam
Sam
Rated 5,0 out of 5
9 maart 2022

Een echte aanrader op gebied van PMU, goede adviezen, Wendy werkt heel nauwkeurig en is vooral ook een warme persoonlijkheid die je op je gemak stelt.

De Spa produkten bevallen goed, zelfs de dermatoloog is tevreden.

Avatar for Lisette
Lisette
Rated 5,0 out of 5
14 februari 2022

Super blij met m’n wimperextensions. Ondanks dat ik een tijdje stil moest liggen (wat overigens helemaal niet vervelend was in een lekker verwarmde stoel), was de tijd zo om door de gezelligheid en gastvrijheid van Wendy.

Echte aanrader!

Avatar for Eline
Eline
Rated 5,0 out of 5
9 februari 2022

Super tevreden over de permanente make-up van onze wenkbrauwen! Wendy werkt heel nauwkeurig en zorgvuldig. Een fijne sfeer en de koffie was heerlijk. Een aanrader!

Avatar for Leentje en Diel
Leentje en Diel
Rated 5,0 out of 5
3 november 2021

Geweldige ervaring. Een luxe behandeling gekregen, dit was de prijs die ik gewonnen had.

Het is zeker een aanrader om te doen, heerlijk ontspannen, ze vertelt duidelijk wat ze gaat doen . Het is echt de moeite waard om bij Wendy een afspraak te maken.

Avatar for Marion
Marion
Rated 5,0 out of 5
16 september 2021

Kadobon gekregen voor mijn verjaardag en vandaag een behandeling gehad en mijn nagels laten doen. Het was heerlijk. Super gastvrouw, kwaliteit en service heeft ze hoog in het vaandel staan. Ik kom zeker terug.

Avatar for A van Kessel
A van Kessel
Rated 5,0 out of 5
15 juli 2021

Heerlijke uitgebreide behandeling gehad bij Wendy. Ze legt alles goed uit werkt heel professioneel en liet me heerlijk ontspannen en genieten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Avatar for Josien
Josien
Rated 5,0 out of 5
15 juli 2021

Super blij met mijn nieuwe nagels, hartstikke hygiënisch en allemaal keurig op orde! Bedankt Wendy tot snel!

Avatar for Enya
Enya