Nu ook bij Mooi by Wendy behandelingen en producten voor de man

Huidverzorging mannen

Mannen vinden het belangrijk om er goed uit te zien en besteden daarom steeds vaker aandacht aan hun huid. 

De mannenhuid lijkt veel op de vrouwenhuid maar er zijn wel degelijk verschillen. De mannenhuid is meestal wat dikker en vetter en kan mede door scheren wat gevoelig en droog zijn. De mannenhuid heeft dus een andere verzorging nodig dan de vrouwenhuid. 

Daarom nu bij Mooi by Wendy ook behandelingen en producten speciaal gericht op de mannenhuid.   Klik hier voor meer info.

Binnenkort bij Mooi by Wendy: permanente make-up

Permanent make up wenkbrauwen

De zomer loopt ten einde, de meeste klanten zijn terug van vakantie en de agenda in de salon stroomt weer vol. Hoogste tijd voor een After Summer Hydra Treatment.

Na de zomer heeft de huid behoefte aan een herstellende behandeling. De After Summer Hydra behandeling richt zich op het huidherstel en het herstellen van de vochtbalans in de huid. Door zon, zee airconditioning en andere invloeden loopt het vochtpeil in de huidcellen terug.

Dit gaan we tegen door producten toe te passen die ingrediënten bevatten zoals hyaluronzuur. Hyaluronzuur kan tot 1000 (!) keer het eigen gewicht in vocht vasthouden en maakt als het ware sponsjes van de huidcellen. Doordat de huidcellen het verloren vocht weer terugkrijgen worden vochtlijntjes van binnenuit gladgestreken en ziet de huid er gladder en glanzender uit. 

Purifying Black Mask

Ga onzuiverheden effectief tegen met het purifying black mask.

Ontwikkeld voor de huid met onzuiverheden, mee-eters en roodheid.

Het koolmasker is gedrenkt in een zeer intensief werkend serum.

Feestelijke opening 4 juli 2021